Un abdomen plat si conturat
fara exercitii fizice, fara diete restrictive

abdomen platPentru multe persoane, problema principala atunci cand se ingrasa, se situeaza la nivelul abdomenului. Ca si cum toate kilogramele si centimetrii in plus sunt dirijati catre abdomen, ca atrasi de un magnet. Exercitiile nu rezolva mare lucru, in general. Se slabeste un pic, dar nimic la nivelul burtii.

Daca exercitiile si dietele nu functioneaza, credeti ca nu exista nicio speranta? Ei bine nu.

Un mare laborator a decis sa abordeze aceasta problema a abdomenului flasc si umflat. De ce nu pot scapa barbatii si femeile (cu sau fara exces de greutate) de aceasta problema? Intr-o prima faza, acest laborator a cautat sa izoleze cei 3 factori principali ai abdomenului flasc si umflat

Cele 3 cauze principale ale abdomenului flasc si umflat:

abdomen plat excesul de apa la nivelul abdomenului

abdomen plat excesul de grasime de pe peretele abdominal

abdomen plat excesul de grasime dispersata in jurul intestinului

In a doua faza, a cautat un raspuns precis si individual al acestor 3 cauze. Astfel, a putut fi conceput primul comprimat cu tripla actiune.

abdomen platabdomen plat

Prezentarea sa vorbeste de la sine. Este compus din 3 straturi de 3 culori diferite. Componentii 100% naturali si fara contraindicatii ai fiecarui strat vor combate, unul dupa altul, motivele care va impiedica sa scapati de burta urata, care va deformeaza silueta.

abdomen plat

 

Excesul de apa din zona abdomenului se datoreaza faptului ca tesuturile lasa sa treaca apa in cantitate mare. De aceea, abdomen plat contine extract din frunze de anghinare, bogat in cinarina, care va amplifica impermeabilitatea tesuturilor. Efectul este imediat, dispare balonarea, formele sunt evidentiate, celulita si pielea cu aspect de coaja de portocala dispa

abdomen plat


Studiile au demonstrat ca acumularea de grasime de pe abdomen este legata de nivelul mare de cortizol secretat de catre organism. Nivelul ridicat de cortizol este rezultatul unei vieti prea stresante. abdomen plat contine crom activ de ultima generatie. Cromul este reputat pentru efectul sau relaxant. Asadar, diminuand secretia de cortizol, nu veti mai transforma zaharurile din alimentatie in grasimi, iar grasimea depusa pe abdomen va disparea rapid.

abdomen plat


Un alt motiv al burtii este excesul de grasime in jurul intestinului. De aceea, abdomen plat contine maté verde, care va participa la imbunatatirea metabolismului dumneavoastra. Obiectivul este eliminarea excesului de grasime din jurul intestinului, dar si impiedicarea unei noi depuneri de grasime.

abdomen plat

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura abdomen plat cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

abdomen plat

abdomen platVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 14:00