abdomen plat

abdomen plat

abdomen plat

abdomen plat

 

abdomen plat

Primul motiv al burtii este permeabilitatea tesuturilor. Excesul de apa are ca efect lipsa de contur a muschilor, fara a mai vorbi de senzatia neplacuta de balonare. De aceea, stratul galben al comprimatului abdomen plat contine extract din frunze de anghinare, bogat in cinarina, care va amplifica impermeabilitatea tesuturilor. Efectul este imediat, dispare balonarea, formele sunt evidentiate, celulita si pielea cu aspect de coaja de portocala dispar.

abdomen plat

Al doilea motiv este stresul vietii de zi cu zi. Studiile arata ca stresul genereaza o secretie de cortizol, responsabila de formarea si acumularea grasimii pe peretele abdominal. Stratul rosu al comprimatului abdomen plat concentreaza crom activ de ultima generatie. Cromul este reputat pentru efectul sau relaxant. Asadar, diminuand secretia de cortizol, nu veti mai transforma zaharurile din alimentatie in grasimi, iar grasimea depusa pe abdomen va disparea rapid.

abdomen plat

Al treilea motiv al unui abdomen umflat este un metabolism, care nu mai functioneaza. Stratul verde al comprimatului abdomen plat contine un extract hiperconcentrat de ceai verde Maté, care va reactiva intregul organism. Astfel, veti putea elimina excesul de grasime dispersata in jurul intestinului, dar si impiedica o noua depunere de grasime. Dupa cum se poate vedea, problema abdomenului flasc si umflat nu putea fi rezolvata cu o simpla capsula sau cu un simplu ingredient.

 

abdomen platabdomen plat

100 % din persoanele care au incercat Abrelax 3 si-au transfomat silueta, pierzand kilograme si centimetri in talie. Acum e randul dvs.!!!

Marturiile prezente in cadrul acestui site ne-au fost trimise de catre consumatorii AbRelax3 prin email sau scrisori.

abdomen plat abdomen plat abdomen plat abdomen plat
       
abdomen plat [imalt] abdomen plat abdomen plat
       
abdomen plat abdomen plat abdomen plat abdomen plat