PIERDETI KILOGRAMELE IN PLUS
  • CADOURI GRATUITE
  • LIVRARE GRATUITA
CLICK PENTRU A COMANDA

SPUNETI ADIO EXCESULUI DE GRASIME SI FITI MANDRI DE SILUETA DUMNEAVOASTRA!

Redescoperiti rapid o silueta sexy

Abrelax3
Anghinarea

Primul motiv al burtii este permeabilitatea tesuturilor. Excesul de apa are ca efect lipsa de contur a muschilor, fara a mai vorbi de senzatia neplacuta de balonare. De aceea, stratul galben al comprimatului AbRelax3 contine extract din frunze de anghinare, bogat in cinarina, care va amplifica impermeabilitatea tesuturilor.

Anghinarea este una dintre cele mai vechi plante cultivate in lume, iar istoria sa dateaza de mai bine de 2000 de ani. A fost cultivata pentru prima data in Etiopia, iar ulterior adoptata si in Europa de Sud, prin intermediul Egiptului. Grecii si Romanii foloseau anghinarea pentru usurarea digestiei, iar in secolul al XVI-lea ajunge sa fie considerata o leguma nobila, servita doar la masa regilor sau nobililor din Europa.

Anghinarea actioneaza la 7 nivele:

1. Detoxifierea organismului (cinarina curata ficatul).

2. Activarea vezicii biliare datorita flavonoidelor (imbunatatirea secretiei bilei si a eliminarii acesteia, ceea ce inseamna o digestie mai buna) .

3. Actiune diuretica datorita inulinei (inulina este o fibra alimentara complexa, care favorizeaza eliminarea excesului de apa din zona abdomenului).

4. Reactivarea metabolismului (polifenolii distrug celulele grase din zona abdomenului si intensifica arderile).

5. Evacuarea apei din tesuturi prin actiunea la nivelul vaselor sanguine (datorita luteolinei, dispar edemele si celulita inestetica).

6. Distrugerea grasimilor de pe abdomen si din jurul acestei parti a corpului, datorita inulinei, care reface microflora colonului, favorizand astfel neutralizarea lor .

7. Distrugerea zaharurilor ingerate datorita niacinei.

 


Abrelax3Cromul

Al doilea motiv este stresul vietii de zi cu zi. Studiile arata ca stresul genereaza o secretie de cortizol, responsabila de formarea si acumularea grasimii pe peretele abdominal. Stratul rosu al comprimatului AbRelax3 concentreaza crom activ de ultima generatie. Cromul este reputat pentru efectul sau relaxant.

In plus cromul regleaza nivelul zaharului din sange. Mai precis, cromul este necesar pentru ca zaharul sa fie redirectionat, prin vasele de sange, catre celule, unde este folosit pentru producerea energiei. O persoana care sufera de un deficit de crom nu poate primi destul zahar in celule, determinand o crestere a nivelului zaharului din sange (hiperglicemie).

Implicit, deficitul de crom are o influenta negativa asupra capacitatii corpului de a controla valorile glicemiei. Multe persoane care prezinta carente de crom manifesta foame spontana, nemotivata, imediat dupa masa. Scaderile bruste ale glicemiei pot fi raspunzatoare de aceste impulsuri de a manca o masa de care, de fapt, organismul nu are nevoie.

Datorita cromului, se stabilizeaza glicemia si astfel scade pofta de dulciuri. In plus, ajuta la dezvoltarea masei musculare si la arderea mai rapida a grasimilor din organism. De asemenea, ajuta organismul sa metabolizeze mai repede carbohidratii.

Alte beneficii ale cromului:

♦ reduce hipertensiunea;

♦ reduce riscul de afectiuni cardiace si infarct;

♦ stimuleaza metabolismul;

♦ reduce poftele alimentare;

♦ controleaza apetitul;

♦ mareste performanta atletica.